VARUMÄRKEN

Kontinuerlig utveckling

CIFAB arbetar på B2B-marknaden där våra kunder är företag som i sin tur säljer vidare i distributionskedjan. Exempel på våra kunder är grossister, butikskedjor, bilhandeln och bilvårdscenter som säljer professionella tjänster till bilägare.

SONAX

Bilvård med tysk hög kvalitet för segmenten Proffs & Storförbrukare, konsument och carwash.

Skumtvätt i tvätthall med high flow foam lance som sprutas på front och tak på svart bil. Närbild på Mikaela.

GLOSSER

HIGH-END QUALITY.
HIGH-END DESIGN.

SHINEMATE

ShineMate är polermaskiner för proffs och semi-proffs.

LITTLE JOE

Bildoftfigurer från Little Joe fästes på ventilen för kupéns luftintag.

AREON

Bildoft för alla smaker, från citron eller bubbelgum till doften av ny bil.

SORTIMENT

Vi utvecklar kontinuerligt vårt sortiment för att tillmötesgå våra olika kundkategorier och deras behov. Vårt sortiment ska alltid vara relevant, attraktivt och erbjuda alternativ för specifika behov. Vi följer noga de regelverk, kommande lagkrav och trender som råder på marknaden.

INKÖP

CIFAB köper produkter från mer än 100 leverantörer i Europa, Asien och Nord Amerika. Vi har en erfaren, kunnig och effektiv inköpsorganisation som alltid är uppdaterad om den senaste utvecklingen inom vår bransch. Vi har mycket nära relationer och samarbeten med alla våra leverantörer, alltid medvetna om våra kunders önskemål och behov.

LAGERHÅLLNING OCH DISTRIBUTION

Vi har ett externt distributionslager i Vårgårda som förser våra kunder över hela Skandinavien. Som knutpunkt för inköpen i Asien har vi två externa lager i Kina. De ger ett effektivt logistikflöde och säkerställer produktens kvalitet redan innan den skeppas till Europa.

Blank och polerad Audi med SONAX-logga på sidan står uppställd framför industribyggnad

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Vi hjälper gärna till!