QUIXX

För en ny fräsch look!

Cifab Trading är numera stolt återförsäljare av det tyska varumärket QUIXX. 

QUIXX professionella kvalitetsprodukter gör det enkelt att uppnå fantastiskt resultat på ett kick. QUIXX serien innehåller alla nödvändiga produkter för att reparera allt från repor i lacken till småskador på plast och gummi. QUIXX erbjuder även smidiga kit för att ljusa upp gulnade akryl- och plexiglas, fräscha upp matta och trötta däcksidor, samt ger ny lyster till plastdetaljer. Allt för att ge ditt fordon en ny och fräsch look!

Bilvårdsprodukter från Quixx för att reparera ditt fordon själv.

QUIXX har erbjudit marknaden Gör-det-själv produkter för reparation och skydd i över 25 år, och har genom åren byggt upp en unik expertis kring reparation och lagning för de flesta fordon, så som bilar, motorcyklar, båtar, cyklar och husbilar/husvagnar. QUIXX produkter finns i över 50 länder globalt.

QUIXX premiumprodukter produceras enbart från de bästa råmaterialen. Testade och godkända produkter från DEKRA sparar dig ett dyrt besök hos verkstaden.

Kunder över hela världen är redan extremt nöjda med QUIXX. Varumärkets prisbelönta produkter ger valuta för pengarna. Den innovativa QUIXX Glass Scratch Remover belönades med det eftertraktade German Innovation Award in the Household & Appliances category.

SE SORTIMENT HÄR!