Ny uppgraderad design Foam Lance 2.0

Published by admin on

NYHET! SONAX XTREME FOAM LANCE 2.0

NY UPPGRADERAD DESIGN,
STARKARE FLASKA & TJOCKARE SKUM!

ARTIKELNR: 495000

SONAX Foam Lance ger ett tjockt skum som hänger kvar på ytan och ökar tvätteffekten. – Roligare och smidigare biltvätt!

Nu är det roligare och smidigare än någonsin att tvätta bilen. SONAX Foam Lance skapar ett tjockt skum, nästan som raklödder, när den används med SONAX XTREME Rich Foam Shampoo.

Fördelen med skum är att medlet hänger kvar mycket längre och löser upp smutsen effektivare från ytan. För att göra underhållstvätt på en välvaxad, lätt nedsmutsad bil är det många gånger tillräckligt att lägga på ett lager skum på bilen och spola av med högtryck. Är bilen mycket smutsig så hjälper skummet att skydda bilen mot repor från tvättsvampen genom att minska friktionen. Skumlansen används tillsammans med högtryckstvätt och monteras direkt på högtryckstvättens spolarm med hjälp av en adapter, välj den adapter som passar just din högtryckstvätt.

Att tvätta bilen är inte något som längre behöver vara svårt, tidskrävande och tråkigt.

VIKTIGT:

Maximalt tryck: 200 bar Maximal vattentemperatur: 60°C

Det är lämplig för högtryckstvätt med ett vattenflöde på 6-15 liter per minut och 135-180 bars tryck. För tvättar med högre/lägre tryck kan dysan inne i foamlancen bytas ut och anpassas till annat tryck. Det är bra att känna till att blandningsförhållandet blir olika beroende på vilken högtryckstvätt du har och vilket tryck denna ger.

Använd inte aromatiska petroleumprodukter eller höga koncetrationer av starka alkaliska eller syrabaserade medel (under PH 4 eller över PH 11) i Foamlancen.

MONTERING: Fäst PTFE-tejp på mässingsgängorna före montering.

BRUKSANVISNING: Skölj först av grov smuts från bilen med högtryckstvätten. Fyll sedan Foam Lance flaskan med 90 cl vatten, och med 10 cl SONAX XTREME Rich Foam Shampoo. Justera skruven för blandningsförhållandet till den starkast möjliga blandningen (helt åtdragen medurs). Skölj av grov smuts från bilen och använd vid behov en avfettning först, beroende på smutsgrad och säsong. Montera sedan Foam Lancen och lägg ett jämnt lager skum över hela bilen och låt verka någon minut. OBS! Låt ej skummet torka in på lacken! Beroende på smutsgrad, svampa bilen eller bara sköljs av med högtryck. Skölj genom Foam lancen med rent vatten efter användning, och långtidsförvara inte starka blandningar i foam lancens flaska.