NYHET!

Genomskinlig plastförpackning från Glosser Premium med interiör-borste. Interiörborsten med svart handtag och svarta och grå borst syns även i förgrunden.

121610 GLOSSER PREMIUM ULTRA SOFT INTERIOR DETAIL BRUSH

Genomskinlig plastförpackning från Glosser Premium med tre borstar för interiör detailing. Detailer borstarna har svart handtag och svarta borst och syns även i förgrunden.

121620 GLOSSER PREMIUM DETAILING BRUSH SET

GLOSSER DETAILING BRUSHES är framtagna för professionell bilvård. De mjuka syntetiska borsten är gjorda för att effektivt lösa smuts utan att repa. Använd borstarna där det är svårt att komma åt, tex fälgar, fälgbultar, motorrum, dörrgångar, bilfront, runt emblem och i karossmellanrum. De mindre borstarna fungerar även interiört på tex ventilationsgaller, instrumentbrädan, stolsskenor m.m.

Den ultramjuka interiörborsten är framtagen för rengöring av repkänsliga ytor som tex navigationsdisplayer, pianolack och känsliga plastkonsoller. Utmärkt även för ventilationsgaller och runt växelspak.