NYHET! SONAX XTREME Ceramic Series

Published by admin on

NYHET SONAX 2021 – SONAX XTREME CERAMIC SERIES

Vi är otroligt glada att kunna presentera senaste nytt från SONAX – en helt ny keramisk serie med ”SI-Carbon teknologi”.

Ett måste för semiproffsen i sina garage!

Ny produkt från SONAX senaste keramiska serie. SONAX XTREME Ceramic Spray Coating i orange flaska med färgglad etikett och med vitt sprutmunstycke. På den oöppnade förpackningen sitter även en papp-hätta med produktens namn och slogan.

SONAX XTREME CERAMIC SPRAY COATING

Lättanvänd keramisk långtidsförsegling som snabbt lämnar en motståndskraftig skyddsbarriär på lacken. Ger en extrem uppfräschning av färgen och efterlämnar en sammetslen yta samt en långvarig vattenavrinning och pärleffekt.

SONAX XTREME CERAMIC SPRAY COATING skyddar ytan och motverkar att smuts, insekter, salt m.m fastnar, och förenklar därmed tvätt och underhåll. Ger en högglänsande, färgintensiv yta utan hårt arbete. Den keramiska Si Carbon teknologin ser till att du får en sammetsmjuk yta med strålande glans under lång tid på lack, metall, slät plast och gelcoat. Utmärkt till att fräscha upp tidigare lackskydd som t.ex SONAX CC ONE.

  • Keramisk långtidsförsegling som skyddar lacken
  • Mycket enkel att använda
  • Ger en djup färgmättnad & pärleffekt

Finns i förpackning om 750 ml och 5 liter.

Artikelnr: 257400 – 750 ml
Artikelnr: 257500 – 5 liter


Ny produkt från SONAX senaste keramiska serie. SONAX XTREME Ceramic Gloss Booster i orange flaska med färgglad etikett och med vitt sprutmunstycke. På den oöppnade förpackningen sitter även en papp-hätta med produktens namn och slogan.

SONAX XTREME CERAMIC GLOSS BOOSTER

Enkel och supersnabb keramisk lackvård för en perfekt finish. Ger en extremt glänsande och hal yta med en otrolig avrinningseffekt.

SONAX XTREME CERAMIC GLOSS BOOSTER ger snabbt och enkelt lacken en fantastisk lyster och högglans med en extremt hal yta. Lämnar inga ränder. Lätt ytlig smuts såsom damm, fingeravtryck o.s.v. avlägsnas enkelt. Fräschar upp existerande lackskydd och ger en förstärkt avrinningseffekt. Lämpar sig även till folierade ytor, metall, slät plast och gelcoat som man vill höja glansen på.

  • Supersnabb keramisk lackvård för en perfekt slutfinish
  • Snabb & enkel att använda
  • Ger en extremt glänsande hal yta & avrinningseffekt

Finns i förpackning om 750 ml och 5 liter.

Artikelnr: 268400 – 750 ml
Artikelnr: 268500 – 5 liter