TILL DIN POLERMASKIN!

Två skrubb-borstar i olika storlekar att använda tillsammans med Polermaskin som syns bakom skrubb-borstarna. Denna polermaskin är från ShineMate. I bakgrunden syns även en bil-interiör med lödder för att symbolisera rengöringen.

NYHET GLOSSER 2021!

THE GLOSSER PRO SERIES SCRUBBING BRUSH förvandlar din polermaskin till en supereffektiv ”skrubb-maskin”. En otroligt effektiv rengöring där du uppnår en rengöringseffekt snabbt och enkelt som du aldrig kan få av att skrubba för hand!

Det här är en helt ny nivå på polertillbehör – ett måste för både proffs och semiproffs hemma i sina garage. Sätt fast borsten på din polermaskin för att snabbt rengöra smuts och fläckar från VINYL, GUMMI, MATTOR OCH BILKLÄDSEL. Scrubbing Brush är designad och framtagen i en hållbar konstruktion som gör den till en högkvalitativ produkt som kan användas i många år.

  • Förvandlar din polermaskin till en supereffektiv skrubb-borste!
  • En helt otrolig rengöringseffekt snabbt & enkelt
  • Tar enkelt bort smuts och fläckar på vinyl, gummi, mattor & bilklädsel

Artikelnr: 493260 – 80mm
Artikelnr: 493265 – 125mm