Jul för alla!

Published by admin on

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i barnfattigdom. Med över en kvarts miljon ekonomiskt utsatta barn i Sverige och ett stort mörkertal är deras uppdrag inte bara behövligt. Det är också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas.

Giving People jobbar året runt för att förse behövande barn med mat, kläder och möjlighet till en trygg barndom. Nu närmar sig Julen 2020 och många föräldrar känner oro inför att inte kunna ge sina barn en fin jul. Förra året hjälpte Giving People 3522 familjer som fick julmat och/eller julklappar och ca 3000 barn som fick julklappar via våra olika insamlingar.

CIFAB stöttar Giving People som företagsvän 2020.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *