Bilvårdsprodukt i genomskinlig plastflaska. Fönsterputsen är en vätska som är ljusblå i färgen. Pumpmunstycket högst upp på flaskan är vitt och mörkgrått. På flaskans framsida finns en etikett med logga och produktens namn samt bild på en vit bil. Produkten har även en röd etikett som berättar att det är en TEST-vinnare.

SONAX XTREME Glass Cleaner, 500ml

Bäst i test #6 “Vi Bilägare” 2020! Vi är stolta och glada över att SONAX XTREME Glass Cleaner blev utsedd till testvinnare i Vi Bilägares stora test av glasrengöring.

Kraftfull & effektiv glasrengöring för både utvändigt och invändigt bruk. Lämnar inga ränder! Tar effektivt bort olje- och sotbeläggningar, insektfläckar, fettfläckar, fingeravtryck och nikotinrester.

Artikelnr: 238241

Categories: PRODUKTTEST

0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras.