SONAX Power Clean Ecoline

Published by admin on

NYHET 2020!

Det hållbara valet med kvalitet i fokus! Efterfrågan ökar på miljövänligare produkter. SONAX är stolta att kunna presentera den nya Svanenmärkta Ecoline-serien. Ett miljövänligare val – fortfarande med SONAX goda kvalitet.

SONAX svanenmärkta alkaliska avfettning är fri från petroleum och lämpar sig som avfettning för bilar, mc, båtar och husvagnar. Löser svår och kraftig smuts som tex olja, fett, sot samt organisk smuts från naturen. 

Produkten är skonsam mot plast och aluminium och passar utmärkt för tvätt utav gummimattor och motorutrymme.

Artikelnr SONAX Power Clean 1 liter: 660341
Artikelnr SONAX Power Clean 5 liter: 660500


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *