Bäst i Test för vår Avfettning

Sonax Intensiv Avfettning Bäst i Test

SONAX Intensiv Avfettning fick ” i ”Bäst i Test” av tidningen BILSPORT nr 6 2018.
Kommentaren löd: ”Tar dessutom bort flygrost. Trögflytande så den hänger kvar länge på ytan.”
Detta är vi naturligtvis stolta över och det gläder oss att fler än vi tycker att den är bra.

Skumfest med Rich Foam Shampoo

Sonax Rich Foam Shampoo

Du som gillar att tvätta med en högtrycksspruta borde testa Sonax nya högskummande schampo. Tack vare att skummet hänger kvar på bilen så ökas rengöringseffekten avsevärt. Härlig doft och skonsam men effektiv rengöring. Schampot kan såklart även användas som vanligt schampo i en hink med svamp.

Shine Mate Poleringsväska

Shine mate Poleringsväska

Nu har vi fått in en specialdesignad väska för polermaskiner. Här får du även plats med dina polermedel, polerdynor, dukar och andra tillbehör. Väskan är stadig och av hög kvalité med broderade logos på locket och på sidofickan.

Väskan är smart inredd med fack i olika storlekar, anpassade för både stora och små flaskor polermedel. Polermaskinen kan fixeras mot väskans botten med de kardborre-försedda remmarna.

Art. nr: 492040

Spray & Seal – nyhet från SONAX

SONAX Spray & Seal

CIFAB introducerade Sonax Spray & Seal på Elmias Custom and Perfomance mässa under påskhelgen. Den fick stor uppmärksamhet och vi har fått mycket god feedback på vår Facebooksida från de som har använt den.

Tvätta bilen ren och skölj av. Spraya Spray & Seal på våt bil och spola av bilen med vatten igen. Nu har ett skydd lagt sig på lacken som ger en avstötande effekt på regn och smuts.

SE FILMEN: